Шеф Повар - доставка суши в Одессе

Ресторан доставки «Шеф Повар» готовий порадувати своїх клієнтів стравами японської кухні: ролами, суші. Доставка по Одесі здійснюється щодня з13: 00 до 03:00 ранку.

Доставляйте собі задоволення і замовляйте смачні роли і суші! Тим більше що зробити замовлення дуже легко - можна лише просто зателефонувати в єдиний Call-центру за телефоном, відправити смс або заповнити зручну форму онлайн-замовлення.

У меню ресторану доставки ви можете вибрати як традиційні страви, так і розроблені нашим шеф-кухарем спеціальні асортиментні позиції суші. Ми пропонуємо вам покуштувати японські суші, роли, вегетаріанські салат, і відчути їх чудовий смак.

Всі страви ми готуємо після оформлення вашого замовлення, тому вони завжди будуть доставлені до вас тільки в самому свіжому вигляді. Роли, уживані гарячими, ми доставляємо виключно в спеціальних термобоксах, що здатні довго зберігати тепло. З кожним замовленням суші або ролів ви обов'язково отримаєте соєвий соус, маринований імбир, гірчицю Васабі і одноразові палички.

Комментариев нет: