Це смачне й гарне легке блюдо чудово підійде для швидкого обіду або вечері.
Рекомендуємо купувати пасту з борошна з висівками як найбільш корисну для здоров'я.
А замариновані солодкі перці додадуть страві вишуканий смак і аромат.
На 4 порції:
Солодкий перець: по одному червоного, жовтого і оранжевого кольору
1 зубчик часнику, подрібнити
2 ст. л. каперсів,
2 ст. л. родзинок,
1 ч. л. зерен
гірчиці
цедра і сік 1 лайма (можна замінити лимоном)
1 ч. л. меду
2 ст. л. дрібно нарізаного коріандру (кинзи)
225 г паста з борошна з висівками, або з житнього борошна морська сіль і перець на смак
Перці промити, розрізати на чотири частини, видалити насіння, нарізати торків соломкою.
Змішати часник, каперси, родзинки, зерна гірчиці, цедру і сік лайма, мед і кинзу, сіль і перець. Покласти смужки перцю і маринувати, поки вариться паста.
Відварити пасту в киплячій воді до стану пружності (al dente), воду злити.
Викласти в миску, перемішати зі смужками перцю і заправкою. Залишити на 5 хвилин і подавати.
Комментариев нет:
Отправить комментарий