Інгредієнти для "Свинина у винному маринаді"
* Свинина 1 кг
* Сухе червоне вино 500 г
* Коріандр 2 столові ложки
* Кориця 1/4 чайної ложки
* Рослинна олія (для смаження)
* Сіль
Перець чорний мелений
Рецепт "Свинина у винному маринаді"
М'ясо помити, очистити від плівок, нарізати середніми кубиками.
У глибоку миску викласти м'ясо, налити 350 г вина і покласти одну столову ложку коріандру, накрити кришкою і залишити маринуватися на ніч.
Витягнути м'ясо з маринаду і насухо віджати. Маринад НЕ виливати!
Обсмажити м'ясо до коричневої скоринки на олії на добре розігрітій сковорідці.
Обсмажене м'ясо викласти в глибоку каструлю (у мене казан) влити маринад, що залишився вино, воду (що б вона покрила м'ясо), посолити, поперчити і тушкувати на слабкому вогні години два, поки м'ясо не стане ніжним.
В кінці готування, хвилин за 20, покласти залишився коріандр і корицю.
Комментариев нет:
Отправить комментарий