Ніжна куряча грудка з ароматним беконом, грибочками та свіжими листочками базиліку у формі рулетики. Таке не купиш в магазині. А ось приготувати реально просто.
Інгредієнти для "Рулет з курячої грудки з начинкою"
* Курячі грудки - 3 шт.
* Печериці - 400 г
* Грудинка копчена - 150 г
* Сливки - 2 ст. л.
* Базилік - 4 -5 гілочок
* Сіль
* Перець
* Фольга
Курячу грудку помити і обсушити злегка
Відокремити філейну частину і розрізати уздовж грудку на двоє.
Всі відбити.
Підготувати фольгу таким шматком, що б виклавши м'ясо в подальшому можна було згорнути. У мене вийшло два шматки фольги на 2 рулету. Викласти грудку на фольгу, сформувавши при цьому прямокутники. Можна трохи шматки один на одного накладати.
Посолити, поперчити і полити
вершками.
Печериці помити.
Порізати тонкими смужками. Я користувалася "берноровской теркою".
Грудинку порізати на тонкі пластинки і на тонкі смужки.
Викласти на підготовлене м'ясо по всій поверхні грудинку і зверху посередині шампіньйони.
Сформувати рулетик і викласти на нього з двох сторін листочки базіліка.Можно покласти базилік в начинку. Так як я готувала 2 рулетика, то по-різному базилік і клала. Смак від цього не змінюється.
Загорнути все в фольгу і відправити в духовку до приготування.
Я готувала в цептеровской сковорідці.
Смачно як гарячим, так і холодним.
Комментариев нет:
Отправить комментарий