Для приготування треба:
2.5 склянки борошна
1 пачка маргарину (200 гр) - маргарин треба дістати заздалегідь, щоб він був м'який
6 столових ложок сметани
0.5 чайної ложки соди гашеного оцтом або лимонною кислотою
2 плавлених сирка
3 сирих яйця
3 невеликі цибулини
Миска
Терка дрібна
качалка
Деко або форма для випічки
Приготування:
Спочатку приготуємо начинку. Для цього треба дрібно порізати кубиками цибулю. ріжемо цибулю
Скласти все в миску. Потім вбити туди сирі яйця. І натерти на тертку плавлені сирки.
Все добре перемішати. Ось начинка і готова.
Тепер робимо тісто.
Борошно розім'яти руками з маргарином.
Так щоб не було грудок. Додати сметану і соду гашене оцтом.
Добре вимісити
тісто.
Готове тісто розділити на 2 частини. Одна трохи більше іншої. Більшу частину розкачати, розмір в залежності від того, де випікати будете - деко або форма для випічки.
Перенести тісто туди.
На тісто викласти начинку і розрівняти.
Другу частину тіста розкачати і накрити нею пиріг.
Краї треба прищипнути.
Верх проткнути виделкою, щоб сильно не здувся пиріг.
Випікати в духовці на середньому вогні хвилин 40. Пиріг повинен стати золотистого кольору. Смачний гарячим, а холодним ще смачніше ставати.
Поради їх досвіду:
Лук можна попередньо обсмажити, але мені подобатися і сирий. Смак цибулі там не відчувається.
Комментариев нет:
Отправить комментарий