Якщо Вам потрібно нагодувати дитину смачним і корисним гарбузовим пюре - цей рецепт для Вас. Таке пюре підійде як для дітей до року так і діткам постарше. Дорослі теж з задоволення поласують таким яблучно-гарбузовим десертом.
Інгредієнти:
гарбуз - 500 гр. ;
яблука - 400 гр.;
цукор - 3 ст. ложки;
масло вершкове - 20гр. ;
вода - 100мл.
Для приготування смачного гарбузового пюре потрібно смачну гарбуз з'єднати з кислими яблуками. Якщо немає яблук, в гарбузове пюре потрібно додати лимонний сік
Приготування:
Яблука очистити і нарізати на четвертинки. Гарбуз нарізати невеликими шматочками. Шматочки гарбуза повинні бути трохи менше шматочків яблук.
Додати 3 повних столових ложки цукру і воду.
Закип'ятити і варити на повільному вогні до м'якості гарбуза (приблизно 40 хвилин). Потім пом'яти гарбуз з яблуками Картофелемялка (толкушкой) і варити ще хвилин 20 без кришки, щоб випарувалася зайва рідина. В кінці додати вершкове масло.
Зняти пюре з вогню і охолодити. Щоб розім'яти волокна гарбуза потрібно перетерти пюре ложкою через металеве сито або збити в блендері. Пюре можна їсти. Ваш малюк буде задоволений.
Кількість цукру залежить від солодощі гарбуза, кислоти яблук і Вашого смаку. Їх зазначеної кількості інгредієнтів у мене вийшло 600 мілілітрів пюре.
Татарбунарская кухня
Комментариев нет:
Отправить комментарий