Продажа- Лосось филе,Тунец филе, Угорь.


Тунець заморожений, сирої, у вакуумній упаковці.
Тунець вельми багатий на вітаміни і фосфором, в той час як вміст калію і натрію в ньому найбільш оптимальне. Крім того, він - джерело унікальних природних жирів «омега-3», які на 50% скорочують ризик серцево - судинних захворювань. А ще вони покращують функціонування мозку, зір, є протизапальним засобом, сприяють зниженню ваги, і, на думку деяких вчених, є профілактикою декількох видів раку.
Вугор заморожений, у вакуумній упаковці. Продукт готовий до вживання.
Одним з найпоширенішим видом риби, використовуваним в суші і роли, є вугор. Його ніжний, м'який смак, в поєднанні з солодким густим соусом для вугра Унаги, завоював популярність у всьому світі. Вугор додають в роли, супи, подають як закуску
Лосось філе дуже багата жирними кислотами Омега-3 і жиророзчинних вітамінів А і D. До Тому ж, вона містить велику кількість водорозчинних вітамінів В12 і піридоксину.
Ця риба - одна з кращих в наших водних басейнах. Вона часто досягає 40 кг Вага та 150 см довжини. У ній багато жиру (від 11 до 24%).



1 комментарий:

Travis Smith комментирует...


I'm not sure why but this weblog is loading incredibly slow for me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end? I'll check back later and see if the problem still exists. capitalone com login