Попередня обробка
Свинину промийте. Картоплю очистіть, промийте та відваріть в підсоленій воді до готовності. Цибулю очистіть і промийте. Зелену цибулю й помідор промийте.
Основна обробка
М'ясо пропустіть через м'ясорубку, потім посоліть і поперчіть. Збийте яйце, додайте його до фаршу і ретельно перемішайте.
Для свинячих зраз необхідно приготувати начинку. Для цього цибулю дрібно наріжте і обсмажте на вершковому маслі.
Відварену картоплю пам'ятаєте, влийте в нього молоко і добре збийте. У картопляне пюре додайте обсмажену цибулю і перемішайте. З м'ясного фаршу зробіть великі коржі. На середину кожного коржика покладіть трохи картопляного пюре і з'єднайте краї. Обваляйте зрази в мелених сухарях і обсмажте з двох сторін в розігрітій рослинній олії до золотистої скоринки.
Прикраса страви і його подача на стіл
Прикрасьте свинячі зрази дрібно нарізаною зеленою цибулею і часточками помідор, полийте майонезом і подавайте на обід або вечерю.
Комментариев нет:
Отправить комментарий