Кулінарний remix * на майонезний салат з буряком і волоськими горіхами / Його можна приготувати як пісним, так і сироедческім (тобто без маніпуляцій з духовкою або пароваркою). Нова аранжування музичного твору
Виходить близько 1,5 стаканів паштету
2-3 буряка середнього розміру
3/4 склянки волоських горіхів
2 ст. л. бальзамічного оцту (можна замінити яблучним, або лимонним соком)
1/2 ст. л. меду (при необхідності, залежить від солодощі буряків і вашого смаку)
2 зубчики часнику
3 ст. л. свіжовичавленого апельсинового соку морська сіль, перець за смаком і бажанням
1/2 ч.
л. апельсинової цедри (я б взяла більше)
Постнвий варіант:
помийте і обсушіть буряк, загорніть у фольгу і запікайте (приблизно 1:00) в попередньо розігрітій до 160 С духовці, поки вона не буде проколюватися виделкою. Або відваріть в пароварці. Дайте охолонути, потім почистіть.
Подрібніть в блендері всі інгредієнти крім цедри в блендері. Додайте за смаком мед, оцет, сіль, перець. Перекладіть в миску і прикрасьте цедрою.
Сироедческій варіант
корисніше і готується швидше:
Подрібніть всі інгредієнти в блендері, крім цедри. Спробуйте, приправте за смаком і прикрасьте цедрою.
Буряк можна також подрібнити іншим способом: пропустити через соковижималку і використовувати і сік, і макухи.
Комментариев нет:
Отправить комментарий